Tuesday, 18 April 2017

Jawatan Kosong Terkini Polis Diraja Malaysia (PDRM) Mei 2017

Jawatan Kosong Terkini Polis Diraja Malaysia bulan April dan Mei 2017.

Permohonan bagi jawatan di dalam Polis DiRaja Malaysia (PDRM) kini boleh dibuat secara online melalui Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), www.spa.gov.my mulai 20 Mac 2012.

Calon-calon hendaklah berumur tidak kurang 18 tahun dan tidak lebih daripada 28 tahun bagi permohonan menggunakan kelulusan PMR/SPM/STPM/Diploma/Ijazah Sarjana Muda/Sarjana dan tidak melebihi daripada 35 tahun bagi permohonan menggunakan kelulusan PHD pada tarikh pendaftaran.

Permohonan adalah menggunakan Borang Pendaftaran Pekerjaan di Sektor Awam (SPA8i) yang boleh diperolehi melalui Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam, www.spa.gov.my.

Maklumat lanjut, hubungi talian : 03-2266 8350 / 8344 / 8345 / 8347. (Unit Pengambilan PDRM)

Unit Pengambilan
Cawangan Perjawatan
Ibu Pejabat Polis DiRaja Malaysia
Bukit Aman.
50560 Kuala Lumpur


Permohonan jawatan secara online di laman Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) boleh dibuat disini


jawatan kosong pdrm 2017

Advertisement
PERINGATAN
Pihak jawatann tidak akan bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri. Sila tinggalkan sebarang komen yang berkaitan dan sebarang pertanyaan atau kemusykilan anda dibawah.