Saturday, 22 April 2017

Jawatan Kosong JBALB Sarawak - 31 Mei 2017

Jawatan kosong kerajaan terkini di Jabatan Bekalan Air Luar Bandar (JBALB) Sarawak Mei 2017. Jabatan Bekalan Air Luar Bandar, Sarawak mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-

1. PEMBANTU AWAM H11

Tarikh tutup permohonan pada 31 Mei 2017
Lokasi : Jabatan Bekalan Air Luar Bandar Sarawak
Sektor : Kerajaan

Jawatan kosong kerajaan terkini di Jabatan Bekalan Air Luar Bandar (JBALB) Sarawak


Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan di laman SPA Sarawak tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web erecruitment sarawak.

Iklan jawatan dan permohonan atas talian disini
Advertisement
PERINGATAN
Pihak jawatann tidak akan bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri. Sila tinggalkan sebarang komen yang berkaitan dan sebarang pertanyaan atau kemusykilan anda dibawah.