Saturday, 22 April 2017

Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Langat (MDKL) 28 April 2017

Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Daerah Kuala Langat (MDKL) April 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia, keutamaan diberikan kepada anak-anak Negeri Selangor yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Kuala Langat (MDKL) sebagai :-

1. ARKITEK J41
2. JURUUKUR BAHAN J41
3. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN W29
4. PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG L29
5. PEMBANTU AKAUNTAN  W19
6. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19
7. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19
8. PEMBANTU KEMAHIRAN H19
9. PEMBANTU OPERASI N11
10. PEMANDU KENDERAAN H11
11. PENGAWAL KESELAMATAN KP11
12. PEMBANTU AWAM H11

Tarikh tutup permohonan pada 28 April 2017
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Langat (MDKL) 28 April 2017


Cara Memohon
1. Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Langat yang boleh diperolehi dari Bahagian Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan, Majlis Daerah Kuala Langat, Persiaran Majlis, Jalan Sultan Alam Shah, 42700 Banting atau muat turun dari laman web pada link dibawah.

2. Permohonan daripada pegawai yang sedang berkhidmat dengan kerajaan / Badan Berkanun / Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah melalui Ketua Jabatan mengikut Peraturan-peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2005.

3. Borang permohonan hendaklah disertakan dengan gambar berukuran pasport, salinan kad pengenalan pemohon, salinan kad pengenalan ibu dan bapa pemohon, salinan sijil kelahiran pemohon, salinan sijil kelahiran ibu dan bapa pemohon, salinan sijil-sijil akademik dan ko-kurikulum serta salinan sijil-sijil penghargaan yang telah diakui sah oleh Wakil Rakyat / Pegawai Kerajaan Kumpulan Pengurusan & Profesional / Pengetua / Guru Besar / Penghulu / Ketua Kampung. Nama jawatan hendaklah dicatat di sebelah kiri sampul surat.

4. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak.

5. Tarikh permohonan pada 28 April 2017.

6. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

7. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari
tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan tidak berjaya.

Iklan jawatan dan borang permohonan jawatan disini
Advertisement
PERINGATAN
Pihak jawatann tidak akan bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri. Sila tinggalkan sebarang komen yang berkaitan dan sebarang pertanyaan atau kemusykilan anda dibawah.