Saturday, 22 April 2017

Jawatan Kosong Majlis Daerah Pekan (MDPekan) 05 Mei 2017

Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Daerah Pekan (MDPekan) Mei 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia, keutamaan diberikan kepada rakyat Negeri Pahang yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Pekan (MDPekan) sebagai :-

1. Penolong Pegawai Tadbir N29
2. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29
3. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19
4. Pembantu Akauntan W19
5. Pembantu Kesihatan Awam U19
6. Pembantu Kemahiran H19
7. Pembantu Awam H11
8. Pemandu Kenderaan H11

Tarikh tutup permohonan pada 05 Mei 2017
Lokasi : Pekan, Pahang
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Majlis Daerah Pekan (MDPekan) 05 Mei 2017


CARA MEMOHON:

a. Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang boleh di muaturun di laman web Majlis Daerah Pekan.

b. Borang permohonan hendaklah diisi dengan selengkapnya dengan disertakan SALINAN KAD PENGENALAN, SIJIL –SIJIL AKADEMIK, DOKUMEN-DOKUMEN SOKONGAN YANG TELAH DISAHKAN DAN GAMBAR BERWARNABERUKURAN PASPORT (TERBARU) sebagaimana yang disyaratkan .

c. Permohonan daripada pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan hendaklah melalui Ketua Jabatan mengikut Peraturan 18, Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) Tahun 2012. Pastikan Kenyataan Perkhidmatan yang lengkap dan kemaskini serta Laporan Penilaian Prestasi terkini disertakan bersama permohonan tersebut.

d. Permohonan yang tidak mematuhi/memenuhi syarat-syarat di atas tidak akan dipertimbangkan.

e. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga. Mereka yang tidak dihubungi dalam tempoh 3 bulan dari tarikh tutup permohonan adalah dianggap tidak berjaya.

f. Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar kepada:

YANG DI PERTUA
MAJLIS DAERAH PEKAN
JALAN MAHKOTA
26600 PEKAN BANDAR DIRAJA
PAHANG DARUL MAKMUR

Advertisement
PERINGATAN
Pihak jawatann tidak akan bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri. Sila tinggalkan sebarang komen yang berkaitan dan sebarang pertanyaan atau kemusykilan anda dibawah.