Saturday, 22 April 2017

Jawatan Kosong Majlis Daerah Selama (MDSelama) 30 April 2017

Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Daerah Selama (MDSelama) April 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia, keutamaan diberikan kepada rakyat Negeri Perak Darul Ridzuan yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Selama (MDSelama) sebagai :-

1. PEMBANTU TADBIR N19
2. PENGHANTAR NOTIS N11
3. PEMBANTU AWAM H11

Tarikh tutup permohonan pada 30 April 2017
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Majlis Daerah Selama (MDSelama) 30 April 2017


CARA PERMOHONAN :

( i ) Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Rasmi ( MDS.PKDM 1/97  pindaan 2015) yang  boleh  diperolehi  di Kaunter  Aras  Satu,  Majlis  Daerah Selama.

( ii ) Permohonan   hendaklah   disertakan   dengan   salinan   Sijil   Persekolahan   atau keputusan  peperiksaan  yang  telah  diperolehi,  Kad  Pengenalan,  Surat  Beranak  / Sijil  Kelahiran,  yang telah disahkan  dan  sekeping  gambar  terbaru  berukuran passport.

( iii) Permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar kepada:-

YANG DIPERTUA 
MAJLIS DAERAH SELAMA
34100 SELAMA 
PERAK DARUL RIDZUAN

Tarikh Tutup Permohonan : 30 APRIL2017

( iv) Hanya  calon  yang  layak  selepas  tapisan  sahaja  yang  akan  dipanggil  untuk temuduga.

( v) Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan  ditutup hendaklah  menganggapkan  bahawa  permohonan  mereka  tidak berjaya.

Iklan jawatan dan borang permohonan jawatan disini
Advertisement
PERINGATAN
Pihak jawatann tidak akan bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri. Sila tinggalkan sebarang komen yang berkaitan dan sebarang pertanyaan atau kemusykilan anda dibawah.