Thursday, 26 October 2017

Jawatan Kosong Kraftangan Malaysia Oktober 2017

Jawatan kosong terkini di Kraftangan Malaysia Oktober 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur tidak kurang dari 18 tahun dan tidak melebihi 50 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan, dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Kraftangan Malaysia sebagai:

1) PEREKA B41

Tarikh tutup permohonan pada 31 Oktober 2017
Lokasi : Kraftangan Malaysia, Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan


CARA MEMOHON
Pemohon hendaklah memohon jawatan berikut pada laman sesawang jobsmalaysia. Pastikan anda telah mendaftar terlebih dahulu di jobsmalaysia. Sila ke link http://www.jobsmalaysia.gov.my/ dan cari iklan Kraftangan Malaysia dan klik pada link Mohon. Kemudian klik pada nama jawatan Pereka B41 dan selanjutnya scroll ke bawah dan klik pada tombol Mohon.

Advertisement
PERINGATAN
Pihak jawatann tidak akan bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri. Sila tinggalkan sebarang komen yang berkaitan dan sebarang pertanyaan atau kemusykilan anda dibawah.